9

Deleter 2010.07.03. 14:32

Már rég meg akartam nézni ezt a filmet,mert sok jót hallottam róla. Tegnap szakítottam rá időt és nem bántam meg.


















A történet arról szól,hogy az emberek építettek egy fejlett mesterséges inteligenciával rendelkező robotot,ami utána sajnos az emberiség ellen fordult. A gépek és az emberek között létrejött harc természetesen tragikus végéhez közeledett,de akad még remény. Egy tudós beleöntötte a lelkét 9 rongybabába amik segíthetnek fenttartani az életet,de a robotok őket is ellenségnek tekintik. A 9. rongybaba vezetésével elindulnak,hogy végetvessenek örökre ennek az egésznek.

A film látványvilága,hangulata egészen lenyűgöző. Borult,de ugyanakkor viszont gyönyörű is tud lenni. Minden egyes rongybabának megvan a saját személyisége. Nagyon könnyen lehet azonosulni a szereplőkkel és át is érezzük a velük zajló dolgokat az aranyos kinézetük miatt és a megható bajtársiasság miatt is. A film egy 10 perces kisfilm ötletén alapul,ami annó sorra nyerte a díjakat mindenféle rendezvényen,de ezt a kisfilmet szigorúan csak a 75(?) perces verzió után tessék megnézni.

A film elejétől a végéig izgalmas,élvezetes. A szereplők helyzetét kellőképpen át lehet érezni. Néhol picit vontatott a sztori,de e felett szemet hunyok. Itt most egy igazán elképeztő alkotásról van szó,amit mindenkinek érdemes megnézni.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deleter.blog.hu/api/trackback/id/tr792127118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása