Deleter's Blog

Filmes ajánlók,kritikák,rövid vélemények...

Friss topikok

The Walking Dead

Deleter 2010.10.30. 15:03

A képregényről nem hallottam egészen addig amíg be nem harangozták az az alapján készülő sorozatot. A trailerek alapján megtudtam,hogy egy igazán minőséges,komoly ugyanakkor véres zombis shownak ígérkezik. Nem csalódtam!

Egy igancsak erős kezdésben volt részem. Nagyon eltalálták! Elsősorban a színészi alakítás fogott meg igazán. Aztán pedidig a hangulatos ábrázolása a kihalt városnak. És aztán még ott van a legfontosabb dolog: A zombik. Nagyon szépen ki vannak dolgozva.

A szereplők még csak most ismerkednek ezzel a fertőzéssel. Úgylátszik,hogy  az alternatív világbukban nem voltak  zombis filmek és fogalmuk sincs róla,hogy mik ezek a lények.

A pilot alapján úgy vettem észre,hogy 3 szál lesz.(gondolom egyelőre) Nagyon izgalmas összetűzésekre lehet számítani a zombikkal mindhárom helyen én pedig izgatottan várom.

Ez a rész inkább arra ment rá,hogy bemutassa a világot ahol játszódni fog ez az egész és majd csak késöbb indul be igazán.

Annyit tudok,hogy ez a premier előtti rész nem a végeleges formája a sorozatnak, viszont ebből csak a fent leírt dolgokat tudom levonni.

Az biztos,hogy nem egy mindennapi zombis sorozatról van szó. Már az nagy szám,hogy sugározni fognak egy ilyet a TV-n.  Get ready!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deleter.blog.hu/api/trackback/id/tr632409803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása