Get Him To The Greek

Deleter 2010.09.30. 18:55

Nagyon vártam ezt a filmet,mert egyből megfogott az a hangulat ami a trailerekből és a képekből áradt. Aztán felkerült a netre az első 5 perce a filmnek és megbizonyosodtam arról,hogy ennek a filmnek a stílusa nagyon tetszeni fog.
















A film egy percig se veszi komolyan magát. Ezt az érzetet erősítik a film közbe elhangzott zenék szövege is. Elindul a film és már akkor tudni lehet,hogy ez  nem lesz hétkőznapi. Folyamatosan adagolja a baromságokat és egyszerse jelentkeztek nállam az unatkozás jelei. nagyon szórakoztatóan van vezetve a sztori. Hamár itt tartunk...

A film egy éppen mélypontján lévő rocksztrról Aldus Snowról(Russell Brand) szól,aki egyébként nagyon jól alakít,pozitív értelembe idióta figura,nagyon bejött. Ezt a rocksztárt kell elrángatni egy szerencsétlen csávónak Aaron Greennek(Jonah Hill) a munkája és egyben Aldus felé irányuló fanatizmusa miatt. A Greek színházhoz vezető úton sokféle kalamajkába keverednek Aldus fékezhetetlensége és szerelmi bánata miatt. Visszaszokott a drogokra,piára és ez mégjobbam megnehezíti Aaron munkáját.

Sok-sok humoros és jó jelenet van a filmben ami feldobja az ember kedvét és igazán jól fogja érezni magát. Mindenkinek ajánlom aki akar egy jót szórakozni a TV előtt.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deleter.blog.hu/api/trackback/id/tr112335347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása