Inception(Eredet)

Deleter 2010.07.27. 21:09

A sok kritika olvasása és az imdb helyezés láttán nagyok voltak az elvárásaim a filmel kapcsolatba. És meg kell,hogy mondjam: sikeresen teljesítette mindet.







A film eleje picit furán indult. Kezdtem félni,hogy nem fogok érteni az egész filmből semmit,de aztán szépen lassan megértettem a történetvezetést az elején.
Az izgalom a film végéig fokozódik amíg elnem jön a katarzis(már akinél).
Vannak olyan részek,ahol 1 órán keresztül csak ülsz és követed az eseményeket. Együtt izgulsz a szereplőkkel,erre még csak rásegít az epikus zenei aláfestés Hans Zimmernek köszönhetően. Azt akarom mondani,hogy a film teljesen magával ragad.

A képi világ lenyűgöző volt. Az a jelenet,amikor a várost forgatják(trailerben is látható) az...az....a technika sokba kerülhetett. Volt pár jelenet amit szintén tátott szájjal néztem.

Di Caprio megint hozta a formáját és vele együtt az egész csapat is.A filmben persze előkerülnek a The Dark Knightból ismert arcok is. Mellékesen pontosan ugyan az a stáb készítette a filmet mint a DK-t.

Nolan inteligens filmet ígért nekünk. Megkaptuk. Legalábbis jóval inteligensebb mint a többi film mostanság. Sokan panaszkodtak,hogy "jaj,ezt meg azt nem értem"meg,hogy "miről is szólt a film?" Nos...akik nem értették..mit tudjam én a Vasember sztoriját azok tényleg ne nézzék meg a filmet,mert hasonló gondolatokkal jönnének ki.

Megpróbálom értelmesen értékelni a filmet:


                                                          Kurva jó volt!


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deleter.blog.hu/api/trackback/id/tr622180874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása