The Expendables

Deleter 2010.08.30. 13:46

Jason Statham, Sylvester Stallone, Jet Li, Randy Couture, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger hmm....JÖHET!

















Mindenki gondolhatja,hogy hogy jutottam hozzá és nézhettem meg ezt a filmet.
Sajnos a Magyar filmforgalmazók nagyon elbarmolták a dolgot. Viszont nemrég ki is derült,hogy találtak forgalmazót és októberben! már meg is nézhetik a filmet azok akik még nem találtak rá a film megjelenése után 2 héttel felkerült kalóz kópiára..(Erre azért nem számítottak)

Nade,lássuk milyen volt a film. Az elvárásaimat teljesítette. Ahogy Stalone ígérte: hozza a régi akció filmek hangulatát,de lesz benne pár modern újítás. Ha hiszitek-ha nem teljesen jól összehozta a dolgot. Rég élveztem ennyire az akció jeleneteket.Rengeteg volt a filmben. Ráadásul az akciók közötti nyugisabb részeket se untam. Minden percben akadt valami badass beszólás vagy megnyilvánulás.











Sokan mondták,hogy picit el lett túlozva a kamerarángatás és egy csomó jelenetből alig látni valamit. Egyáltalán nem így volt véleményem szerint. Tökéletesen volt adagolva a modernkori kamera rángatás. Színészekről nem mondok véleményt,mert az idők során mindenki kialakíthatta. Szó mi szó..megöregedtek, DE ahhoz képest elég jól bírták és ezt díjazom.

A sztori nincs túlbonyolítva a régi akció filmek forgatókönyveihez hűen. Egy csapat zsoldoskatona kap egy megbízást és azt teljesítik minnél több vérrel,robannással,lövöldözéssel,brutalitással...ahogy azt kell! A film hosszát is jól beállították. Pont olyan hosszú volt amilyen hosszúnak lennie kellett.

Nagyon nehéz még most is összeszednem a gondolataimat erről a filmről,mert nekem úgy volt tökéletes ahogy volt. Nem kerestem benne a hibákat,mert MINEK?
Örülök,hogy kaptunk egy ilyen régimódi akciófilmet. Kaptunk mi...A FÉRFIAK!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deleter.blog.hu/api/trackback/id/tr602258716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása