Alkonyattól Pirkadatig

Deleter 2010.09.05. 14:38

Robert Rodriguez egy remek rendező,akinek nagyon nagy őrültségek vannak a tarsolyában és ezeket az őrültségeket a legminőségibb,legszínvonalasabb módon tudja vászonra vinni. Ez is egy ilyen film volt.


















Az első jelenet után már tudtam,hogy ez a film nagyon tetszeni fog. Aztán egyre haladtam a filmel és egyre jobban magával ragadott. Quentin Tarantino és George Cloney nagyon jól alakítottak. A többi szereplő is jó volt,de nem kiemelkedően.

Két bankrabló,akiket köröz a rendőrség és az FBI. Mexikóba akarnak szökni ,ahol vár rájuk a pihenés és a megnyugvás. Viszont ahhoz,hogy átjussanak a határon szükségük van pár túszra akik segítenek nekik és akkor itt kezdődnek a bonyodalmak...Mire gondol ilyenkor az ember?  Krimis-menekülős bonyodalmakra, a végén pedig vagy elkapják őket vagy nem.

Viszont ki gondolná azt,hogy Salma Hayek szexuális tánc produkciója után mindenki vámpírrá változik és elkezdődik egy hatalmas nagy vérfürdő? Senki! Még énse gondoltam és nagyon meglepett a dolog. Egy másodperc alatt a krimi film,ahol két bankrabló a rendőrök elül menekül átváltozik egy vámpíros filmmé,ahol a két bakrabló és a túszok vámpírokat darálnak. És akkor itt kezdődik el az amit elsőnek említettem : elmebeteg,őrült dolgok minőségi megnyilvánulása.

Akadnak olyan emberek akik nem adják könnyen magukat a vámpíroknak és ők lesznek azok akik fegyvereket gyártanak. Mindenki tisztában van,hogy a vámpírok mire allergiásak. Ki nem láttott még vámpíros filmeket? Ugyan így gondolkodnak a karakterek is. Nézzük milyen fegyver akad itt. Vizipisztoly? Töltüsnk bele szenteltvizet! Csináljunk kereszteket pár fadarabból. Szóval a vámpírzúzda remek volt és hangulatos, voltak természetesen  poénos megnyilvánulások is. Az egész egy őrült,de szórakoztató kaszabolás volt.


Mindenkinek ajánlom,aki akar egy félig krimi ,félig pedig vámpír mészárlásos filmet nézni. Minden a helyén volt a filmben. Ha pontozni akarnék akkor 10/10-et kapna.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deleter.blog.hu/api/trackback/id/tr172273011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása